Aslı Tandoğan Biyografi

Aslı Tandoğan Biyografi, Aslı Tandoğanın hayatı aslı tandoğanın geçmişi

Türk dizi ve sinema oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun oldu. 2002 yılında “Gülüm” adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında “Kabadayı” adlısinema filminde rol aldı. Ayrıca Dudaktan Kalbe dizisinde şu an Lamia rolünü almaktadır.

Filmografi:

Gülüm (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Çınaraltı (2003)
Sınırlı Aşk (2003)
Büyük Umutlar (2004)
Aşka Sürgün (2005)
29-30 (2006)
Ahh İstanbul (2006)
Kabadayı (2007)
Dudaktan Kalbe (2007)

More about ismail

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir